fbpx

Bagom Lunsj

Mød holdet bag Lunsj og følg vores historie.

Idéen bag Lunsj – og vores visioner
for fremtidens frokostordning

Ligesom mange andre idéer, der blev til virksomheder, er Lunsj opstået efter, at vi fik et problem, der ikke umiddelbart var en løsning på.

Alex Vennersdorf var begyndt som kørende sælger. Som travl familiefar med en hustru, der er selvstændig, blev madpakken hurtig en illusion.
Derfor blev det ofte til hurtige måltider på den nærmeste tankstation, når landevejene blev kørt tyndt.

Alex vidste ikke, hvor de nærmeste spisesteder lå, når han kørte rundt i nye landsdele – så ja, tankstationerne var et nemt valg. Men allerede klokken 14 rumlede maven igen. Og så var han træt af køen og ventetiden på maden.

En aften kom han hjem og klagede igen over, at han ikke kunne finde noget sundt mad i en fart – men han havde en idé.

Derfor gik han i marts 2018 hjem til hustruen og sagde: “Jeg har en idé. Jeg mangler en app, der kan fortælle mig, hvor jeg kan finde noget ordentlig mad – kan vi lave sådan en app?”

Og man skal ikke komme med en idé til Jane, Alex’ hustru, hvis man ikke har tænkt sig at føre den ud i livet. Så Jane sagde selvfølgelig ja – og så gik arbejdet i gang for alvor.

Beskrivelser af projektet, idéer, tanker og meget andet blev samlet i et word dokument og senere samme aften købte Jane og Alex domænenavnet www.lunsj.dk.
I september 2018 blev virksomheden Lunsj ApS startet, og i maj 2019 kan Lunsj appen hentes direkte i AppStore og på Google Play.

Følg med i udviklingen af Lunsj på Facebook, Instagram og vores nyhedsmail.

Vores vision

Alle danskere fortjener at have nem adgang til en sund frokost – også når arbejdspladsen er i bilen.

Så visionen med at Lunsj er at skabe en app, der giver den kørende medarbejder mulighed for at få en sund frokost hver dag – nemt og hurtigt!

Større synlighed og vækst til madhåndværkere

Jane og Alex kommer selv fra et lille lokalsamfund, hvor Jane arbejder på at øge synligheden på de lokale butikker og virksomheder.

Hele denne tankegang vil også være grundlaget for valg af Lunsj partnere i 2019.

Vi vil have alle med, der kan levere sundt mad i god kvalitet – også de små lokale madhåndværkere i mindre og større byer. Så er du bager, slagter, smørrebrødsjomfru? Eller driver du et cafeterie, café eller et andet madsted, så kontakt os meget gerne, hvis du vil have en ny salgskanal.

Adresse

Industrivej N 26
7490 Aulum

Kontakt os

(+45) 2237 6647
(+45) 5338 5616

E-mail os

info@lunsj.dk

CVR: 39897040